Vælg en side

At udstråle stil og kvindelighed

Festtøjet er på, makeuppen lagt, håret sat, men idet du kigger dig i spejlet, føles det som om et eller andet mangler. Du ønsker mere end noget andet at bære din nye fine ring på din ringfinger, men dit blik bliver ved med at fange dine negle,  som er korte, normale og uden den glans, du synes mange andres negle har; glansen og de fine hvide optegnede negletippe. Hvordan gør de? Manges løsning på dette spørgsmål er den smarte velansete gelenegl, som med sit naturlige look formår at kombinere to ord som ‘dullet’ og ‘classy’. Fine negle udstråler stil og kvindelighed, og hvem ønsker ikke dette?

Gelenegle – hvad er det?

Gelenegle er en opbygning af en ny negl oven på din nuværende. Men hvordan opbygges den?

1) Du har en ‘negletip’, som ved hjælp af en gelemasse bindes fast til din oprindelige negl.

2) Derefter bygges den nye negl op med gele, så den får en pæn buet form, der ser naturlig ud, og som ydermere er 6 gange stærkere end din oprindelige negl.

3) Til sidst kan du vælge en tredje gele, der forsegler neglen en ekstra gang for at være sikker på, at geleneglen ikke falder af lige med det samme. Dette vil nemlig kunne skade din naturlige negls styrke.

Sådan får du lavet gelenegle

Som mange andre kosmetiske ydelser er der muligheden for at søge hjælp hos en professionel, som næsten altid vil levere en vare, du som kunde bliver yderst tilfreds med. Men du er så også tvunget til at tage fat i den dybe ende af pengepungen, da denne professionelle service hurtigt kan løbe op i beløb fra 500 til over 1000 kroner, hvis kvantitet og kvalitet skal hænge sammen. Regnet sammen over en længere periode kan dette sagtens blive en dyr omgang, da gelenegle lige så vel som farvet hår vil vokse ud igen og efterlade dig med en trang til endnu en behandling. Men som mange kvinder og også mænd ved, behøver hår, der er farvet hjemme i badeværelset med mærker som eksempelvis  Loreal eller Schwarzkopf, ikke at være af samme kvalitet som produktets pris. Du bliver ofte positivt overrasket – og det samme princip gælder gelenegle.

Flere og flere vælger at lave geleneglene selv, men et dilemma du vil støde på er at formå at få indsamlet alle de nødvendige materialer og redskaber uden at det løber op i en for høj pris. Desuden kan det også være svært at finde hoved og hale i de mange råd og vejledninger i påsætning af gelenegle, som folk videregiver på internettet. Løsningen på dilemmaet er et gelenegle-startsæt. I sådan en pakke får du alt, hvad du behøver for at kunne lægge negle på dig selv i god nok kvalitet.

Fakta om et gelenegle-startsæt

Når du søger på Google for at undersøge, hvilke gele startsæt der er at foretrække, er det som at fare vild i en stadigt voksende kringlet labyrint. Der er alverdens forskellige meninger om, hvad der er bedst at sammensætte i et startsæt, og nogen kan godt tage overpris. Vi kan dog prismæssigt og kvalitetsmæssigt tage to eksempler op og sammenligne disse for at danne dig et overblik:

– ‘Gele startsæt 9w’ fra Nail for you:

Pris: 399 kr. (pt. nedsat fra 599 kr.)

– ‘Gele startsæt med tipper’ fra Nailmania

Pris: 935 kr. (pt. nedsat med 35 %)

Hvordan kan det så være, at der er forskel i prisen på disse to? Er et startsæt ikke bare et startsæt? Ved første skimning af produktbeskrivelserne  får du som køber hos begge de samme grundlæggende ting, og Nail for you sender endda også lidt mere ml gele og gram lim med end Nailmania. Disse basismaterialer er af fin kvalitet, så på det punkt fører Nail for you stærkt i forhold til produktindhold og prisniveau. Der, hvor Nailmanias pris dog begynder at hænge sammen med det produkt der præsenteres, er, når vi kigger lidt yderligere på eksempelvis den ekstremt vigtige UV lampe, som gør at din negl får den rette overflade og konsistens.

Hos Nail for you sender de en UV lampe med i pakken med 9 W, mens de hos Nailmania sender en langt mere professionel UV lampe med, som tilbyder hele 36 W. Forskellen på disse to lamper er ganske enkelt det endelige resultat du opnår, når du er færdig med at arbejde på dine negle. Med en UV lampe på 9 W får du forholdsvis pæne negle, der dog er langt fra så stærke som de negle, Nailmanias UV lampe ender med give dig. Geleneglene lavet af Nail for you’s startsæt vil nemmere knække og ryge af, hvilket som nævnt tidligere er knap så sundt for dine neglerødder. Dog er 9 W fint til nybegynderen, der lige skal i gang med at lære hele processen først, og som ikke tør satse for mange penge på et startsæt til hjemmebrug. Heldigvis for begge startsæt indeholder de en vejledning på papir eller en på dvd, som gør arbejdet med geleneglene en del lettere.

En anden ting at være opmærksom på i forhold til kvalitet og pris er, at du ofte kan risikere, at det billige gele bliver mere gult end hvidt. Men så skal det også være af en ekstrem dårlig kvalitet.

Nailmania sender desuden en file-/manicuremaskine med i pakken, som forenkler dit arbejde markant, da gelenegle skal plejes ved at blive filet jævnligt.

Bonustips til at få det bedste resultat af gelenegle

Når du har gelenegle bør du tænke på dem som en del af din krop, der skal passes og plejes. Her kan du læse en liste med tips til den bedste måde at gøre dette på:

– En neglebåndsolie er en god ting at anskaffe samt en anden god creme, som du kan smøre dine negle med 2 gange om dagen. Dette både styrker og plejer.

– Derudover vil man klart anbefale dem, der ofte vasker op og kommer i kontakt med vand og rengøringsmidler, at bære handsker, da sådanne midler godt kan gå ind at skade fugten i neglen og derved dens styrke.

– I tilfælde af at du gerne vil lægge en anden farve neglelak på dine gelenegle sørg da for at bruge neglelakfjerner uden acetone, når denne skal af igen.

– Riv aldrig dine gelenegle af selv. De skal files af. Du ødelægger dine naturlige negle, hvis du gør dette.

– Sidst men ikke mindst: Nyd dine flotte smukke gelenegle og behandl dem som enhver anden del af din krop, du elsker. De er en del af dit ‘look’.